Vill  du påverka styrelsearbetet i vår förening (Hyllinge GIF)? På grund av att många har avsagt sig sina uppdrag är styrelsen i stort behov av att fylla på med nya medlemmar, Vi söker därför i vårat eget led flera ledamöter till styrelsearbete samt nya representanter till valberedning. Och bl.a fler suppleanter.

Vi söker personer som vill vara med och utveckla vår förening – kanske är din kunskap och erfarenhet precis vad som behövs i vår styrelse. Kompetens och tidigare erfarenheter är dock inte avgörande för att kunna bidra i styrelsearbetet så länge engagemanget finns.

Att vara ledamot/suppleant i en föreningsstyrelse är ofta givande och många gånger väldigt lärorikt. Det man tar med sig från ett styrelseuppdrag är ofta erfarenhet att samarbeta. kunskaper och ledning och styrning samt många nya vänner och kontakter. Det är även viktigt att de som vill bli valda till styrelsen känner till vad deras uppdrag är. Ett styrelseuppdrag löper på ett år gärna med förlängning. Vanlige hålls ett styrelsemöte i månaden.

Är du intresserad av styrelse-valberedningsuppdrag i Hyllinge GIF? Så skicka ett mail tikall oss:kansli@hyllingegif.com där du anger namn och mobilnummer,så hör vi av oss

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Hyllinge GIF

 

 Lämna en kommentar

Gäst

KANSLI

Hyllinge GIF
Örtgatan 15
265 74 HYLLINGE

042-225360
kansli@hyllingegif.com

Hjälp klubben

Stöd HGIF när du tippar.
Klicka på länken nedan:Vi samlar fortfarande in Ica Maxi kvitton. Samla in från era grannar, familj och släktingar och lämna in till oss.

Vi samlar även in alla sorts läsk/öl/cider burkar. Även om det inte är pant på dem så tar vi emot dem. Vi tillhandahåller stora gröna säckar annars kan ni själva samla i en svart sopsäck och lämna in.

Sponsorer